Nonniin. ELi viime viikko meni taas lomaillessa, mutta tää viikko on lähteny käyntiin paremmin, Maanantaina alotin Pilateksella, ja se oli kyllä tosi mahtavaa. Selkä meinas sanoa sopimuksen irti, mutta kyllä se siitä meni yön aikana. Helvetin kipeä se olikin.. Pilateksessa huomas hyvin sen, että on sitä jotain tapahtunut mm. keskivartalossa. Kehonhallinta on parantunut jonkin verran. Liikkeisiin pysty panostamaan paljon enemmän. Tein kyllä aika kevyen kaavan mukaan, ettei tuu virheliikkeitä joista sit ei taas ole hyötyä.

Tiistaina tein alavartalotreenin. Prässiä, erikseen vielä etu- ja takareidet, lähentäjät ja loitontajat. Kyykkyjä pienillä painoilla (sarja 1 yht 10kg, sarja 2 12,5kg), askelkyykkyä bosun kanssa, askelkyykkyä laudan kanssa ja lopulta askelkyykky vitoset niskassa laudan kanssa. Tän jäljeen 16 min KEVYTTÄ palauttelua kuntopyörällä, ja venyttelyt. Kyllä tuntu reisissä.

Ravitsemusterapeutilla kävin myös. Oli pikkanen järkytys. On päiviä joina mielestäni syön ihan helvetisti. Silloinkin perusaineenvaihdunnasta jäi puuttumaan se reilu parisensataa kcal. Parhaimpina päivinä vajetta oli yli 500kcal. Maitotuotteissa hirveitä puutoksia, samoin joissain vitamiineissa. ruoka-asiat o nyt pääpiirteittäin kunnossa, kunhan joskus ymmärtäisin lisätä niitä järkeviä välipaloja aterioiden väliin.

Huomena mahd. Bodypumppiin kunhan heräilen ajoissa. Kattoo sitten miten selkä kestää.